Alatan Dapur, Electronic, Lifestyle, Pelbagai

Alatan Proses Makanan

Pada zaman yang serba canggih sekarang ini, ramai suri rumah telah mengembangkan aktiviti hariannya untuk keluar dari cara lama. Mereka menjadi lebih optimistik dan dinamik untuk melakukan benda-benda baharu yang dapat menambahkan pendapatan perkapita. Oleh itu, suri rumah memerlukan alatan yang canggih untuk menyediakan makanan untuk keluarga. Sesuatu yang lebih mudah dikendalikan, lebih ringan dan eligan.

Alatan yang diperlukan dalam ruangan dapur itu semestinya dapat memendekkan masa penyediaan dan dalam masa yang sama masih mengekalkan kualiti penyediaan makanan yang baik dan tidak merosakkan makanan. Alatan yang biasa digunakan dulu adalah lesung batu yang berat kini telah bertukar kepada mesen pengisar makanan elektronik yang canggih yang biasa digunakan oleh chef-chef terkenal.

Di sini saya ingin sarankan produk berkualiti yang mempunyai nilai rating yang baik dan mempunyai penilaian yang positif dari pengguna yang telah memilikinya.

Kenwood Food Processor

Mesen Pengisar Makanan (Blender)

Dengan adanya mesen pengisar elektrik di atas, pengguna boleh membuat makanan kegemaran dengan lebih mudah. Pengguna juga boleh membuat jus kesihatan yang lazat untuk sarapan dan minum petang. Ianya mudah dicuci dan disimpan.

Ada sejenis lagi mesen pengisar yang digunakan dengan lebih mudah. Pengguna boleh mengisar makanan yang berada di dalam mangkuk atau periuk. Oleh itu ia menjimatkan masa kerana pengguna boleh mengisar makanan yang sedang dimasak juga.

Hubungi Saya Di Sini :

Facebook : Ainudin Bin Mohamad

Email : ainudin.mohamad@gmail.com

Topik Berkaitan :

20,000mAh PowerCore

As An Amazon Associate, I Earn From Qualified Purchases.

Ralat RSS: WP HTTP Error: cURL error 28: Operation timed out after 10001 milliseconds with 0 bytes received
Lifestyle

Periuk Kuali Anti-Calar Dan Tidak Melekat

Kuali Hangus

Pernahkah anda mengalami situasi di atas..?? Selalunya terjadi kalau sambil masak ada macam-macam lagi kerja yang dibuat sehinggakan kita lupa tengah masak. Bila dah lama-lama sampai terbau hangit barulah sedar tengah masak lauk kat atas dapur. Bila dah hangit, dah tentu kuali atau periuk berkerak dan kadang-kadang sampai berarang, habis berasap satu rumah.

Masalah bila periuk/kuali hangus ni bila kita nak membersihkannya punyalah susah dengan kerak tebal dan melekat kuat. Kene sental pakai berus dawai berkali-kali dalam masa yang agak lama barulah kotoran akan hilang. Boleh jadi lenguh tangan dibuatnya.

Kalau pakai cara lama kuali atau periuk itu akan dipanaskan semula dan diisi air untuk membuatkan kerak yang ada itu kembang dan lebih mudah untuk dicuci. Ia akan memerlukan masa yang agak lama dan tenaga yang banyak untuk menghilangkan kerak yang hangus itu. Ada juga yang menggunakan sabun yang kuat yang boleh menanggalkan kerak degil tetapi ia agak mahal harganya.

Di sini saya nak kongsikan sedikit tip bagaimana nak menghilangkan kesan kerak hangus yang degil itu :

Knife Sharpener

7 TIPS MUDAH MENGHILANGKAN KESAN HANGUS KUALI/PERIUK

1. Guna Sabun Mandi.

Mula-mula, potong sabun mandi kepada 4 atau 6 bahagian (bergantung pada saiz kuali atau periuk/kuali anda) dan rendamkan periuk/kuali dalam besen bersama sabun mandi itu (1 bahagian untuk luar periuk/kuali dan 1 bahagian untuk dalam periuk/kuali). Biarkan sabun itu kembang dalam beberapa minit dan larut ke dalam air. Selepas itu tekan 1 bahagian sabun kepada kerak bahagian luar dan 1 lagi pada kerak di bahagian dalam kuali/periuk itu. Kemudian sental menggunakan berus periuk dawai dan ulang sehingga bersih.

2. Cuka

Sekiranya kesan hangus pada periuk/kuali itu tidak berapa tebal, cukuplah menggunakan campuran cuka dan air dalam nisbah 1 cuka dengan 3 air. Panaskan semula periuk/kuali itu sehingga ia mendidih dan kacau sehingga kesan hangus itu tertanggal.

3. Minuman Berkarbonat

Biasanya menggunakannya untuk kesan hangus disebabkan gula. Rebus menggunakan minuman berkarbonat dengan api yang perlahan selama lebih kurang 2 jam dan kesan gula yang hangus akan tertanggal dengan sendiri. Bagi kawasan yang terlalu tebal, gosokkan menggunakan senduk kayu untuk menolong menanggalkan kesan hangus itu.

4. Tomato

Cara ini memerlukan anda meninggalkan periuk/kuali anda semalaman setelak dilenyekkan dengan tomato yang tidak terlalu masak. Asid yang terkandung dalam tomato itu akan meleraikan kesan hangus itu dan menjadikannya lebih mudah untuk disental menggunakan berus.

5. Garam Kasar

Didihkan air menggunakan kuali/periuk yang hangus itu dan masukkan garam kasar. Kemudian kacau sambil menggosiokkan kesan hangus itu menggunakan senduk kayu.

6. Garam dan Limau Nipis

Cara ini sesuai untuk menghilangkan kesan hangus di bahagian belakang/luar kuali/periuk anda. Gaul garam dan air limau nipis sehingga mendapat cecair yang pekat dan sapukan ke bahagian luar periuk/kuali dan biarkan selama 2 jam. Kemudian letakkan sedikit air dan sental.

7. Cuka Makan bersama Baking Soda

Ianya sesuai untuk menghilangkan kesan hangus pada bahagian dalam periuk/kuali anda. Mula-mula didihkan air di dalam kuali/periuk itu dan kemudian masukkan satu cawan baking soda. Setelah didapati kerak hangus itu sudah mula menjadi lembut, boleh la matikan api dan mula menyentalnya menggunakan sudip kayu bersama-sama dengan span kasar.

Teknologi Menyelesaikan Masalah Kesan Hangus Pada Periuk/Kuali

Di zaman yang serba canggih sekarang ini, pembuat dan pengeluar periuk/kuali telah menemui cara membuat periuk/kuali menggunakan bahan-bahan yang tidak mudah dilekati kotoran terutamanya kesan hangus dari masakan. Terdapat pelbagai jenama pengeluar terkemuka yang anda boleh dapatkan dalam pasaran terutamanya dari pengeluar kuali leper (pan) yang telah menggunakan bahan anti melekat kotoran.

Di sini saya ingin menyarankan satu produk keluaran Korea yang telah berjaya mengeluarkan produk kuali/periuk anti-melekat kotoran menggunakan 7 lapisan bahan termasuk 6 lapisan serbuk batu. Ia amat mengagumkan , denngan rekaan yang cantik di samping lebih ringan dari produk periuk/kuali anti-melekat kotoran yang ada di pasaran.

Outdoor Security Camera

Memperkenalkan kepada anda :

ECORAMIC  Stone Pan

Ecoramic (2)
Ecoramic (3)

Memang betul-betul lebih ringan dan tahan calar dari pan yang pernah saya pakai sebelum ini. Ia juga dilengkapi dengan penutup bersais 28cm dan boleh digunakan untuk 2 lagi pan Ecoramic (sais 28cm) yang lain. Ia juga lebih menyihatkan masakan anda kerana periuk ini membebaskan Sinar Infra Merah yang dapat membasmi kuman dalam masakan dan mempunyai lapisan luaran yang bersifat Anti-Bakteria.

Ecoramic (5)

Pan ni mak saya membelinya semasa promosi di TV dengan harga yang jauh lebih murah dari harga pasaran. 3 pan berlainan isipadu bersama dengan 1 penutup dengan harga RM169 aje masa tu. Harga pasaran ialah lebih kurang RM700 kalau beli satu-satu. Penutup aje berharga RM40. Untung la mak saya beli masa promosi tu.

Ecoramic (10)

Perkara yang menariknya tentang pan ini ialah ia mudah dibasuh dan ia tak calar walaupun di gosok kuat-kuat dengan berus dawai. Dalam iklan masa kat dalam TV sampai masak paku dalam pan ini dan digosok pakai mesen tajam pun tak calar. Disebabkan ia amat berkualiti tinggi dan berkesan, saya bercadang nak pasarkannya kerana say memang AMAT YAKIN dengan keberkesanan produk ini untuk memudahkan kerja-kerja di dapur.

“Nampaknya Dapur Anda Akan Lebih Sempurna Dengan Adanya Produk Ini”.

Ecoramic (4)

Tonton Video Ini :

Dapatkan dengan harga diskaun sekiranya membeli 3 biji pan berlainan isipadu bersama penutupnya dengan harga yang lebih murah di link/butang di bawah (atau klik pada gambar yang disediakan di bawah) :

Ecoramic 3 pans colour
Ecoramic 6 Pans

Hubungi Saya Di Sini :

facebook-100-x-100
twitter-2-100-x-100
Whatsapp - 300 x 300

Facebook: www.facebook.com/ainudin.b.mohamad

E-mail: ainudin.mohamad@gmail.com

Website:  easylivingbiz.com

Phone:  011-20722639

TEFAL on Lazada

Bluetooth Solar Watch

Topik Berkaitan :

Sertai (Like, Follow & Share) halaman FB “Easy Living” untuk pelbagai tips dan ORDER :

ELB Click Here

** As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Anker20000mAH PowerCore Charger
Mobile Reload (1)
Lifestyle

Lampin Pakai Buang Terbaik Untuk Anak Anda

Terdapat berbagai-bagai jenis Lampin Pakai Buang yang ada dalam pasaran seperti Huggies, Pampers, Merries, Drypers, MamyPoko, Whoopee, Pet Pet, Tesco, Babyku, Fitty dan lain-lain lagi. Jadi yang mana satukah pilihan ibu-ibu di Malaysia.? Kebanyakan penduduk di Malaysia adalah terdiri dari golongan mereka yang berpendapatan sederhana. Jadi dalam hal begini selalunya harga memainkan peranan utama dalam pemilihan sesuatu produk.

Pada penelitian dan penilaian saya, Pampers Merries, Drypers dan MamyPoko adalah pengeluar produk lampin pakai buang yang sudah ternama dan kualitinya juga adalah sangat baik bagi keluaran produk unik oleh setiap pengeluar. Drypers dengan produk “Wee Wee Dry”, Pampers dengan produk “Baby Dry”, Huggies dengan produk “Ultra Diapers”, MamyPoko dengan produk “Extra Dry” adalah merupakan produk-produk yang paling berkualiti yang telah dikeluarkan oleh mereka. Masing-masing ada keistimewaan yang tersendiri untuk mempunyai kuasa penyerapan yang lebih baik dari lampin pakai buang yang lain.

Knife Sharpener (4)

Sekiranya dibandingkan antara Pampers, MamyPoko dan Merries, masing-masing adalah berkualiti tinggi dan mempunyai reka bentuk, bahan buatan, kadar penyerapan dan keselesaan yang tinggi. Ianya memenuhi kesemua kategori penilaian bagi mereka yang mengutamakan kualiti sesuatu produk. Harganya agak mahal berbanding dengan jenama yang lain dan merupakan jenama yang terkemuka. Ramai yang mendapatkannya ketika jualan murah.

Drypers dan Huggies mencapai tahap keselesaan yang baik tetapi sedikit kekurangan dari segi bahan buatan dan rekaan yang digunakan. Rekaan yang agak kembang, panjang dan sedikit membonjol ini amat sesuai untuk pemakain di sebelah malam di mana anda tidak perlu kuatir untuk bangun dari tidur bagi menyalin lampin anak anda. Drypers juga mempunyai bahagian belakang yang  sedikit kenyal. Lain pula dengan Pampers dan Merries yang menggunakan bahan yang lebih nipis buatannya dan lebih memudahkan pergerakan anak anda membuatkan ia amat sesuai untuk digunakan ketika bersiar-siar.

Bagi memenuhi keperluan pengguna yang memerlukan lampin pakai buang yang lebih ekonomi, terhasillah jenama-jenama lain seperti Pet Pet, Babyku, Fitty, Tesco dan lain-lain lagi. Harga mampu milik oleh semua golongan dan senang dipakaikan kepada anak anda. Bahan yang digunakan adalah sedikit kasar dan kadar penyerapannya adalah sederhana sahaja. Amat digalakkan untuk sentiasa memantau kadar pembuangan najis anak anda untuk mengelakkan ianya terlebih dari kadar penyerapan lampin dan ia akan memudaratkan sekiranya berlaku apa-apa jangkitan kuman.

Setakat ini kualiti yang paling baik adalah Pampers, Merries dan MamyPoko. Huggies dan Drypers mempunyai kualiti yang sederhana dan jenama yang lain pula adalah yang lebih ekonomi harganya.

Pampers 232 Pieces

Perbandingan Harga Pampers.

Pengedar di Malaysia menjual dengan harga jual MYR150.00 untuk 232 keping.

Jumlah keseluruhan penghantaran = MYR150. + MYR9 (postage) = MYR159.00

Harga untuk sehelai adalah MYR0.69/pcs

12-21

Apa yang di tawarkan untuk jenis yang lain adalah lebih menjimatkan.

Pampers 256 Pieces

Harga Jual ialah MYR150.00 untuk 256 keping.

Total =  MYR150.00 + MYR9.00 (postage) = MYR159.00

Oleh itu harga untuk sehelai adalah lebih kurang MYR0.62/pcs.

IANYA LEBIH PENJIMATAN…!!!

P/S :   Harga tanpa kotak adalah lebih murah (sekitar MYR0.50/pcs) dan perlu berunding dengan pengedar.

12-21

Berkenaan Produk :

  • Pilihan nombor satu oleh Hospital, Nurse dan ibu bapa (berpandukan data penjualan tahunan).
  • Dua kali kelembutan dan peneyrapan sehingga 12 jam pemakaian (Anugerah Jenama Harian Pilihan Tahunan).
  • Mempunyai lapisan kain dan pad penyerap yang sangat selesa, disamping mengelakkan kebasahan dan kebocoran kotoran.
  • Dapat mengalirkan udara ke kulit untuk membuatkan ank anda sentiasa kering dan selesa.
  • Mempunyai pengukur kebasahan untuk anda menukarnya apabila sampai pada waktunya.
  • Sais 1 adalah untuk anak seberat 14 – 25 lbs / 6 – 11 kg.
Outdoor Security Camera

Hubungi Saya Di Sini :

facebook-100-x-100
twitter-2-100-x-100
Whatsapp - 300 x 300

Facebook: www.facebook.com/ainudin.b.mohamad

E-mail: ainudin.mohamad@gmail.com

Website:  easylivingbiz.com

Phone:  011-20722639

Anker20000mAH PowerCore Charger

PAMPERS on Lazada

Drypers (120 x 600)

Lain-Lain Produk :

Tri-Factor Formula®

Tri-Factor Plus®

RioVida®

Tri-Factor Chewable®

BelleVie®

Glutamine Plus®

GluCoach®

Cardio®

BioEFA®

Pro-TF®

TF Renuvo®

Casio Bluetooth Solar Watch
Bluetooth Solar Watch

Topic Berkaitan :

** As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Lactogrow - 480 x 320

Sertai (Like, Follow & Share) halaman FB “Easy Living” untuk pelbagai tips dan ORDER :

ELB Click Here
Mobile Reload (1)
Lifestyle

Pengasah Pisau Era Baru

Knife Sharpener (6)

          Adakah anda menggunakan pengasah pisau cara lama? Ia benar-benar memerlukan usaha untuk mengasah pisau anda dan mengambil masa yang lebih lama juga. Anda perlu menumpukan perhatian apabila mengasah pisau sebelum anda mencederakan diri anda sendiri. Teknik juga diperlukan untuk mengasah pisau anda dan ia membantu memendekkan masa mengasah pisau. Yang paling penting ialah anda mesti menggunakan air untuk membasahkan pisau anda dan batu asah supaya dapat membuat kerja dengan lebih mudah dan bersih.

Knife Sharpener

“PriorityChef Knife Sharpener” dibuat untuk mengasah Pisau Lurus dan Bergerigi, 2-Tahap Pengasah Permata (Diamond Wheeled System System), dapat Mnegasah Pisau Yang Tumpul & Karat Dengan Cepat, Selamat dan Mudah Digunakan.

  • PILIHAN CHEF PROFESIONAL. Lupakan pengasah yang lain. Jika anda sedang mencari alat penajaman/pengasah yang berkualiti tinggi, ini adalah sistem Pengasah Terbaik di pasaran hari ini. Produk ini akan memastikan setiap pisau keluli anda akan sentiasa tajam. Dapur anda tidak akan sempurna tanpa ia!
Outdoor Security Camera
  • BERGAYA, REKAAN ERGONOMIC DAN PEMBINAAN KUKUH. Dengan sistem penajaman 2 peringkat, anda boleh menggilap bilah anda seperti ketajaman pisau cukur. Produk ini juga direka untuk keselesaan. Lapisan pelapik yang tidak licin di bahagian bawahnya menawarkan penyerapan getaran yang lebih banyak manakala batang pemegang yang ergonomik memberikan cengkaman yang selesa dan mudah kepada tangan anda. Ia adalah alatan pelengkap yang sempurna di kebanyakan dapur!
Knife Sharpener (2)
  • SELAMAT DIGUNAKAN DAN MUDAH MENGGUNAKANNYA. Produk ini mudah digunakan. Cukup dengan hanya meletakkan bilah pisau anda pada slot mengasah dan saksikan hasil ketajaman seperti pisau cukur dalam beberapa saat sahaja. Ia juga selamat untuk digunakan dan boleh digunakan untuk mengasah semua jenis pisau, termasuk pisau keluli “tahan karat” berkualiti tinggi.
Knife Sharpener (4)
  • MENGHIDUPKAN KEMBALI PISAU LAMA ANDA. Mengapa menghabiskan lebih banyak wang membeli set bilah pisau yang baru? Dengan produk ini, anda boleh mengitar semula stok simpanan lama pisau anda dan mengasahnya semula dengan mudah sahaja.
Knife Sharpener (5)
  • JAMINAN 100% KEPUASAN ATAU WANG AKAN DIKEMBALIKAN. Kami menjamin pembelian anda dan menjamin bahawa anda akan menyukai produk yang hebat ini. Tetapi jika anda masih tidak berpuas hati dengannya, sila hubungi agen pemasaran kami. Kami dengan senang hati akan memberikan anda 100% bayaran balik dengan segera tanpa sebarang soalan ditanya!
12-21

Hubungi Saya Di Sini :

facebook-100-x-100
twitter-2-100-x-100
Whatsapp - 300 x 300

Facebook: www.facebook.com/ainudin.b.mohamad

E-mail: ainudin.mohamad@gmail.com

Website:  easylivingbiz.com

Phone:  011-20722639

Dapatkan Di Sini Juga :

Knife Sharpener
Knife Sharpener (3)

Topik Berkaitan :

Sertai (Like, Follow & Share) halaman FB “Easy Living” untuk pelbagai tips dan ORDER :

ELB Click Here

** As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Anker20000mAH PowerCore Charger
20,000mAh PowerCore
Mobile Reload (1)

Pelbagai

Stesen Pengecas Alatan Elektronic Pintar

Masalah Mengecas 4, 5 atau 6 Alatan Elektronik Anda Serentak Dalam Satu Masa.

          Pada zaman sekarang ini, semua orang mempunyai alatan elektronik terutamanya talifon pintar. Sesetengah dari mereka mempunyai lebih dari satu talifon pintar. Pada mulanya saya sendiri mempunyai talifon mudah alih (Nokia) semenjak dari masa saya melanjutkan pelajaran Diploma saya dan terus menggunakannya semasa mula memasuki alam pekerjaan sehinggalah saya menukar kepada talifon lebih canggih yang boleh dilipat (Motorola). Membuka talifon itu untuk membuat panggilan adalah amat mengujakan pada sesiapa yang melihatnya. Pada mulanya cara mengecas talifon tidak begitu susah kerana saya hanya menggunakan hanya satu talifon sahaja kerana tidak bercadang untuk mempunyai dua nombor talifon peribadi dalam satu masa. Apatah lagi mempunyai 2 nombor memerlukan komitmen yang lebih untuk membayarnya dan saya belum bersedia untuk itu.

          Pada awal kurun ke 21, adalah lebih mudah untuk mempunyai lebih dari satu nombor talifon apabila terjualnya nombor prepaid di pasaran. Jadi sekarang saya boleh menggunakan talifon yang kedua dengan mudah. Mengecas talifon tidak menimbulkan masalah yang besar dengan menggunakan plug tambahan untuk mengecas dua talifon serentak.

Messy Table

          Kemudian telah datang fenomina talifon pintar yang amat menarik telah melanda dan menukar cara hidup semua orang dan alat itu bukan sahaja dapat digunakan untuk menalifon malah lebih banyak kegunaan lain lagi. Ambil gambar pemandangan dan bersua foto di mana sahaja dan anda boleh bergambar lebih dari sebelumnya sekiranya menggunakan kamera biasa. Yang paling menarik tentang alat ini ialah anda boleh melayari internet di mana sahaja anda berada dan dalam masa yang sama anda boleh mengakses pelbagai aplikasi pintar (penggunaan software) untuk memudahkan kerja-kerja harian anda. Kesemua yang dinyatakan di atas hanya dengan menggunakan satu kad sim sahaja. Ia amatlah sangat menarik…!!!

         Dengan kemasukan teknologi baharu ini, ia memberikan kesan yang amt mendalam dan besar kepada cara dan gaya hidup seseorang. Penggunaan lebih banyak kad sim akan membawa kepada penambahan penggunaan alat telekomunikasi dan ini menyebabkan pertambahan ke atas penggunaan tenaga elektrik. Cuba bayangkan penggunaan alatan elektronik yang mungkin terjadi di kalangan masyarakat masa kini, dua talifon pintar, satu bateri mudah alih (power bank), satu computer riba, satu jam pintar dan tidak lupa pula dengan tablet. Bagaimana pula dengan alatan Bluetooth pula? Kemungkinan seseorang itu akan mempunyai sekurang-kurangnya satu alatan Bluetooth dan ada pula yang mempunyai lebih dari satu (seperti pembesar suara Bluetooth atau pembesar suara telinga/kepala Bluetooth). Setelah dijumlahkan, seseorang itu berkemungkinan akan mempunya lebih kurang 5 ke 6 alatan elektronik untuk dicas. Dalam keadaan ini, akan timbul masalah mengecas kesemua alatan elektronik seseorang.

Security Camera

          Memperkenalkan kepada anda “Multiple Charging Dock Station” yang dapat menyelesaikan masalah mengecas kesemua alatan elektronik anda. Tiada lagi kesesakan di atas meja anda yang berselerak dengan alatan elektronik dan juga wier pengecas.

Mutiple Device Charging Dock (3)
Mutiple Device Charging Dock (5)
12-21
  • 100% buatan tangan dan 100% dari buluh semulajadi yang tulen. Ianya sangat cantic, unik, rekabentuk yang berdaftar dan pembuatan yang kukuh.
  • Anda akan mampu menghasilkan rekaletak tersendiri. Pelbagai cara untuk menyusun kesemua alatan elektronik anda, meletakkan jam pintar, tablet, atau pun buku-buku, perhiasan dan lain-lain (sekiranya tiada banyak alatan elektronik).
  • Cas kesemua alatan elektronik anda menggunakan Bekas Pelbagai Kegunaan ini dan disarankan menggunakan 6-Port USB Charger (Tidak Disertakan Bersama) dan serlahkan gaya anda yang tersendiri.
  • 100% jaminan ianya memuaskan hati anda.
Aukey 6 Port Charging Dock
12-21
Mutiple Device Charging Dock (4)

“Letakkan satu di dalam pejabat, satu di dalam bilik, satu di ruang tamu dan berikan satu kepada sahabat atau keluarga anda”.

Multi 5 Port Charging Dock Tablet QC 3.0 Quick Charge Charger Power Station Lamp 5 Multi Usb Fast Phone Charger

12-21

Charging Station 7 Port Usb Charger Quick Charge Charging Dock, Cell Phone Charger Multi Port Usb Desktop Charging Station for Multiple Devices, Multi Device Charging Station for iphone, ipad, Tablet

7 Port Charging Dock
12-21

3.0 6 Port USB HUB Fast Charging Station Charger Stand Holder Universal for Phone Tablet Smart Watch

Travel Charger
12-21

Hubungi Saya Di Sini :

facebook-100-x-100
twitter-2-100-x-100
Whatsapp - 300 x 300

Facebook: www.facebook.com/ainudin.b.mohamad

E-mail: ainudin.mohamad@gmail.com

Website:  easylivingbiz.com

Phone:  011-20722639

Charging Dock Bamboo
Casio Bluetooth Solar Watch
Bluetooth Solar Watch

Topik Berkaitan :

Sertai (Like, Follow & Share) halaman FB “Easy Living” untuk pelbagai tips :

ELB Click Here

** As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Anker20000mAH PowerCore Charger
20,000mAh PowerCore
Mobile Reload (1)